© Theater Totaal    

Artiest worden

Denk jij aanleg te hebben voor muziek of theater en heb jij een indicatie dagbesteding? Droom je ervan om als muzikant of acteur op te treden?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij nodigen je uit om te komen kijken op onze werkplaats. Daar kun je zien wie we zijn en wat we allemaal doen! Voor jou een mooie gelegenheid om te ontdekken of Theater Totaal iets voor jou is.

Om je te helpen je droom waar te maken, gaan we als volgt te werk:

  1. Kennismaking
    Na aanmelding maken we een afspraak voor een kennismakingsbezoek. Dit bezoek levert jou en ons genoeg informatie op te bepalen of je bij ons stage wilt en kunt gaan lopen.
  2. Stage
    Tijdens een korte stage van 3 weken draai je mee met Total Loss, Kraak of de vierde dag. In die stageperiode leer je onze aanpak, de artiesten, docenten en uiteraard de sfeer kennen. Voor ons is die stage van belang om een goed beeld te krijgen van jouw aanleg en vaardigheden. Bij “vaardigheden” moet je bijvoorbeeld denken aan het kunnen samen spelen met andere artiesten, je kunnen laten regisseren en in staat zijn om werkelijkheid en fantasie te onderscheiden.
  3. Toelating
    Na de stageperiode is er een evaluatiegesprek waarin we besluiten of je bij Theater Totaal kan komen werken. De minimale leeftijd is 16 jaar.

Aanmelden

Heb je interesse? Stuur ons dan een e-mail: theatertotaal@amerpoort.nl. Je telefonisch aanmelden op nummer 06-21538596 mag ook. Je bent met ouders, verzorgers of begeleiders van harte welkom.

Vakantie

Bij Theater Totaal verbind je je aan een collectief, dit houdt in dat we de schoolvakanties van Midden Nederland vrij zijn. Buiten de schoolvakantie kun je geen vrije dagen opnemen. De optredens kunnen zowel overdag op werkdagen als ’s avonds of in het weekend plaatsvinden.

Werkweek Charme

Een bijzonder programmaonderdeel bij Theater Totaal is de werkweek op theaterlandgoed Charme in Frankrijk. Jaarlijks opent Theater Totaal het nieuwe seizoen met een cultuurprogramma voor alle artiesten en docenten. Deelnemers werken intensief samen aan uiteenlopende producties die ter plekke worden bedacht. De werkweek heeft tot doel:

1) Een ontspannen en gezellige opening van het nieuwe seizoen.

2) Versterking van de onderlinge band.

3) Inhoudelijke voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Volg ons op social media!

© Theater Totaal